SEO Göteborg

SEO Göteborg

SEO On-Page Göteborg

SEO On-Page

Optimering av innehållet på webbplatsen för sökmotorerna.

SEO Off-Page Göteborg

SEO Off-Page

Konsten att bygga sajtens rykte genom externa aktiviteter.

SEO optimering

Förbättra webbplatsens synlighet och rankning digitalt.

SEO Göteborg

SEO Göteborg / Sökmotoroptimering

Vi är en SEO-byrå i Göteborg, som hjälper B2B och e-handelsföretag att öka sin trafik online genom SEO. Oftast arbetar vi med SEO på webbplatser vi själva har skapat, men vi kan även hjälpa till med SEO på andra hemsidor. För att lyckas med SEO använder vi nyckelordsanalys, högkvalitativt innehåll, och en följsamhet till sökmotorernas bästa praxis. Detta skapar en robust online närvaro för ditt varumärke och är avgörande för att locka till sig rätt publik.

SEO är en kärnkomponent i digital marknadsföring för varje företag som siktar på att ha en stark online närvaro. Varför välja oss för SEO Göteborg? Sedan 2019 har vi arbetat med SEO i Göteborg och sedan 2023 är vi även stationerade i Göteborg. Vi erbjuder SEO till rimliga priser som ger snabba resultat! Längre ner på sidan kan du se priser för arbetet med SEO. Det kan vara svårt för dig som kund att välja ut vad som behövs just för dig men det kan vi gå igenom tillsammans. Vanligast är ett månadsabonnemang som innebär att allt SEO- arbetet utförs i prioriteringsordning utifrån betydelse för ranking på sökmotorerna.

Våra Tjänster: Vi kan diskutera behoven före beställning och erbjuder både onpage- och offpage-optimering för att täcka dina SEO-behov. Onpage- och offpage-optimering samt webbdesign, en helhet som gör oss till det självklara valet för dina SEO-behov. Du är välkommen på en fri rådgivning för att bättre förstå hur vi kan hjälpa dig att uppnå bättre ranking på Google!

SEO (sökmotoroptimering)

Behöver du lokal marknadsföring av ett drivet SEO-företag i Göteborg? Vi maximerar dina resultat på Google så att hemsidan syns i Göteborg eller de specifika orterna där du vill synas.

Som hängivna SEO-experter erbjuder vi dig en unik upplevelse inom både SEO-ONPAGE och SEO-OFFPAGE.  Att driva ett mindre specialiserat bolag som detta har sina egna fördelar som du kan dra nytta av. Du kan även få tillgång till kunskapen i vårt breda kontaktnät, inom programmering och speciallösningar. 

För att tala om för sökmotorerna att sidan skall synas på en specifik ort lägger man till en ”svans” på söktermen som innehåller ortnamnet.  Sedan ändrar man metatexten och en rad andra parametrar samt bygger så kallade ”landningssidor” för de olika orterna.

Vill du lära dig mer om hur du får många relevanta besökare på hemsidan kan vi som SEO-specialister erbjuda dig både  experthjälp och tips utöver det vanliga.

Fördelarna med att samarbeta med ett mindre bolag som detta är den personliga uppmärksamheten och den skräddarsydda service jag kan erbjuda. Du kommer att ha direktkontakt med din SEO-specialist från början till slut. Detta möjliggör ett nära samarbete, där vi verkligen kan förstå dina unika behov och anpassa tjänsterna för optimalt resultat.

Som ett mindre bolag i Göteborg är vi flexibla och anpassar oss snabbt till förändringar och nya utmaningar som uppstår. Vi erbjuder dig skräddarsydda lösningar som uppfyller dina unika behov till konkurrenskraftiga priser. Du garanteras en hög kvalité på SEO-tjänster och du får mycket valuta för pengarna.

Företag är stationerat i Göteborg och har en stor erfarenhet inom SEO-branschen. Med ett stort utbyte med kollegor i branschen uppdaterar vi oss ständigt om det senaste inom SEO. Med tekniska färdigheter och insikter arbetar vi effektivt för att optimera din webbplats för sökmotorerna med bästa praxis inom SEO. Allt för att förbättra din webbplats rankning i sökresultaten.

Kontakta mig idag för att dra nytta av de unika fördelarna med att samarbeta med mitt personligt drivna SEO-företag. Tillsammans kan vi maximera synligheten och framgången för din webbplats online. Dessutom behöver du inte anlita en separat webbdesigner om din webbplats behöver byggas om för att förbättra rankingen, eftersom vi personligen kan hantera ombyggnationen av de flesta webbplatser.

Vi använder smarta funktionerna som ger dig kraften i ett helt SEO-team, med väl genomtänkta och kraftfulla metoder, där vi utnyttjar hela spelplanen för SEO.

Bilder med SEO – vi lägger in taggar för att optimera bilder som gör att Google snappar upp innehållet i sidan även genom bilder.

Länkbygge är en viktig faktor för att ranka högt på sökmotorerna. Men man får vara försiktig så att man inte kommer på oseriösa länksajter vilket kan få motsatt effekt. Vänd dig till oss som arberar med SEO i Göteborg för vi har många lokala företag att länka från.

XML-webbplatskarta – är också något som vi kan lägga in vilket ger ytterligare fördelar när det gäller synlighet på Google. Man kan också generera en KML-fil med platser via filter för lokal webbplatskarta och en WooCommerce-webbplatskarta.

SEO Göteborg, prislista!

Vi har SEO-tjänster i Göteborg till konkurrenskraftiga priser. Vi tror på fullständig transparens och har därför en tydlig prislista. Våra rimliga priser speglar vårt engagemang för att erbjuda värde utan att kompromissa med kvaliteten på vårt arbete. 

SEO Månadsabonnemang

SEO webbplats med 1-5 sidor

SEO webbplats med 6-10 sidor

SEO webbplats med butik

0
kr/mån

Prisexempel för enskilda SEO förbättringar.

Väljer du enskilda åtgärder behöver säkerligen inte kryssa i allt eftersom du troligtvis redan har en del av funktionerna, till exempel HTTPS och riktig URL-struktur.

Optimering av laddningstider för hemsidan

Optimering CSS, Java och HTML

Optimering av bilder/ mediafiler

Lazyload för bilder och media

Alternativ text för SEO bilder

Rätt herarki för rubriker H1, H2, etc.

Rubriker optimerade med AI

Uppdatering av plugin, tema, PHP

Backup av hemsidan, WordPress

Nyckelords-analys, söktermer

Metarubrik+ beskrivande text

HTTPS-implementation

URL-struktur, optimering

Intern länkning+ struktur

Sitemap.xml, robots.txt + Schema

Hitta 404-sidor och utföra omadresseringar

Tre kvalitativa backlinks

2 blogg-inlägg eller artiklar

Infografik och visuellt innehåll

Google my business optimering

SEO Göteborg - Vi startar med detta...

Användarvänlighet: Vi ser till att din webbplats är välstrukturerad med tydliga rubriker och mobilanpassning. 
Innehåll av hög kvalitet: Skapar värdefullt innehåll som positionerar din webbplats som en auktoritet inom din nisch. 
Lokal SEO: Vi optimerar för lokala sökningar genom att inkludera specifika nyckelord.

Tillsammans mot toppen:

Din SEO-resa börjar här. Tillsammans definierar vi dina SEO-mål – vill du öka trafiken, generera leads eller förbättra konverteringarna? vi hjälper dig att förstå din målgrupp och vilka sökord de använder. Med öppen kommunikation får du insikt i varje steg i processen och ser snabba resultat. Men kom ihåg, att nå toppen, särskilt med många sökord, är ett långsiktigt arbete. Med oss vid din sida, börjar din resa mot SEO-framgång nu.

 Optimering och länkar:

Nästa steg tar vi när vi ser beteendet hos besökarna och nu anpassar vi hemsidan för att maximera konverteringar – vilket innebär att förvandla besökare till kunder. Jag infogar relevanta länkar som förbättrar din ranking och drar in fler besökare. Allt fler företag och bloggar kommer att vilja länka till din webbplats, vilket ytterligare ökar din trafik. Vi kan också skapa en blogg som höjer din hemsidas profil och engagerar dina besökare. 

Att fortsätta resan:

När SEO arbetet börjat lyfta de sidor du vill, och allt fler kunder kommer in är det dags för nästa moment. Nu kommer vi till bredden och vill ha in fler kunder som söker på andra söktermer. Om du säljer reklampennor och rankar 1:a på det i Göteborg kan vi öka på flera sätt. Det första är att skapa en landningsidor för andra orter, det andra är skapa landningssidor för t ex mässmaterial och det tredje är använda egna bloggar osv. 

I den digitala marknadsföringens värld är SEO ett viktigt verktyg för alla företag som vill etablera en närvaro online. Det är en process som innebär att sökmotoroptimera din webbplats innehåll och struktur för att göra det lättare för sökmotorer som Google att förstå och ranka din webbplats högre i sökresultaten.

För att få ut det mesta av din SEO-strategi är det viktigt att följa några grundläggande bästa praxis. För det första, se till att din webbplats har en tydlig och användarvänlig struktur. Detta inkluderar användning av beskrivande rubriker, relevanta sökord och se till att din webbplats är mobilanpassad.

Nästa steg är att fokusera på att skapa högkvalitativt innehåll som ger värde till din publik. Detta kan inkludera blogginlägg, videor eller infografik. Syftet är att etablera din webbplats som en auktoritativ källa till information inom din bransch. Detta kommer i sin tur öka din webbplatstrafik och förbättra dina sökresultat.

Slutligen, se till att din webbplats är optimerad för lokala sökningar. För SEO i Göteborg blir söktermen "SEO Göteborg" som du skriver in i på hemsidan. Detta gör att sökmotorerna kan matcha sökningarna med din sida. Den lokala SEO-optimeringen innebär även att inkludera din plats, adress och kontaktinformation på din webbplats, samt eventuellt bygga lokala citat och listor på kataloger.

Genom att följa dessa bästa praxis kan du öka din webbplats SEO och växa din närvaro online.

SEO - Search Engine Optimization

I den digitala marknadsföringens värld är SEO ett viktigt verktyg för alla företag som vill etablera en närvaro online. Det är en process som innebär att sökmotoroptimera din webbplats innehåll och struktur för att göra det lättare för sökmotorer som Google att förstå och ranka din webbplats högre i sökresultaten.

För att få ut det mesta av din SEO-strategi är det viktigt att följa några grundläggande bästa praxis. För det första, se till att din webbplats har en tydlig och användarvänlig struktur. Detta inkluderar användning av beskrivande rubriker, relevanta sökord och se till att din webbplats är mobilanpassad.

Nästa steg är att fokusera på att skapa högkvalitativt innehåll som ger värde till din publik. Detta kan inkludera blogginlägg, videor eller infografik. Syftet är att etablera din webbplats som en auktoritativ källa till information inom din bransch. Detta kommer i sin tur öka din webbplatstrafik och förbättra dina sökresultat.

Slutligen, se till att din webbplats är optimerad för lokala sökningar. För SEO i Göteborg blir söktermen ”SEO Göteborg” som du skriver in i på hemsidan. Detta gör att sökmotorerna kan matcha sökningarna med din sida. Den lokala SEO-optimeringen innebär även att inkludera din plats, adress och kontaktinformation på din webbplats, samt eventuellt bygga lokala citat och listor på kataloger.

Genom att följa dessa bästa praxis kan du öka din webbplats SEO och växa din närvaro online.

SEO Göteborg - fler kunder med beprövade SEO-tjänster

Vi på DVU (digital verksamhetsutveckling) är experter på SEO Göteborg och hjälper företag att maximera sin närvaro på ett kostnadseffektivt sätt. Genom en omfattande uppsättning av tjänster inom marknadsföring inklusive SEO marketing hjälper vi dig att lansera ditt varumärke och skapa framgång!
SEO Göteborg

SEO Göteborg

Många som försöker ranka högt på Google förbiser ofta designen av webbplatsen vid SEO. Det är ett bevisat faktum att en omtyckt hemsida som har hög klickfrekvens också kommer att rankas bra på sökmotorerna.

Onsite SEO

Om du redan har en fantastisk hemsida men inte rankar där du vill, kan det finnas problem med optimering av innehållet. Vi inleder varje affärsrelation med en kostnadsfri grundlig optimeringsanalys .

instagram, social media, www pages-1519537.jpg

Offsite SEO

Offsite optimering är processen när andra bokstavligen annonserar ut din webbplats via internet. Om Google ser att andra aktivt hänvisar till din hemsida visar detta att du är ansedd och är värd att ställa inför en större giltig publik.

SEO Göteborg - frågor
0
0

SEO som betyder sökmotoroptimering / sökordsoptimering är arbetet som behövs för att din hemsida skall hittas på internet. Det är en mycket kostnadeffektiv marknadsföring som fungerar i de flesta branscher. För att ta sig till toppen och stanna där behöver man arbeta kontinuerlig. Det finns inga genvägar, vill man synas högt vid sökningar på SEO Göteborg eller annan sökterm behöver man göra jobbet. 

Sökordsoptimering bör vara en del av din verksamhet. På samma sätt som din verksamhet stagnerar om du inte driver den framåt gör SEO också det. En stor fördel med sökmotoroptimering är att man inte behöver betala per besökare utan om man utformar webbplatsen på rätt så driver man så kallade “organisk” trafik till sidan. Hur lätt det är att komma till toppen på rankingen beror på hur stor konkurrensen är, söktermen ”SEO Göteborg” har av naturliga orsaker svårare att ranka högt jämfört med ”SEO Lilla Edet”.

Det görs ca 40 miljoner sökningar varje dag på Google Sverige och nästan alla nya besök till en hemsida kommer från just en sökmotor. Genom att att få in fler och rätt besökare till företagets hemsida som letar efter dina tjänster eller produkter får du direkt två fördelar,  den första är att försäljningen ökar och den andra är att du lär känna marknaden genom att du nu kan analysera vad kunderna söker. Dessutom får du fördelar som till exempel direkta resultat på hur kampanjer, annonser och andra aktiviteter påverkar antalet besökare och kundernas beteende på hemsidan. 

Google och strävar efter att leverera de mest relevanta och användbara sökresultaten till besökarna. Därför är det viktigt att tänka på att design och användarvänlighet kan påverka rankingen av en webbplats i Googles sökresultat. Om en webbplats är omtyckt och användbar för besökarna, är det troligt att den får fler länkar från andra webbplatser. Detta signalerar för Google att webbplatsen är av hög kvalitet och har relevant innehåll för sökningar på ett visst ämne eller en viss fråga.

Google använder flera olika faktorer för att bedöma en webbplats popularitet och relevans, inklusive antalet länkar från andra webbplatser, besöksstatistik, sociala signaler och användarupplevelse. Genom att använda dessa signaler kan Google skapa en helhetsbild av en webbplats popularitet och relevans, och ranka den i sökresultaten utifrån hur användbar den är för besökaren.

Det är viktigt att notera att popularitet inte är den enda faktorn som påverkar rankingen av en webbplats i Google. Andra faktorer som relevant innehåll, korrekt användning av nyckelord, mobilsäkerhet, laddningstid och användarupplevelse spelar också en viktig roll i rankingen vilket du kan läsa mer om på denna hemsida.

Det kan också vara viktigt att lägga till en så kallad svans på söktermen om man vill nå kunder på ett specifikt område, som i t ex SEO Göteborg där orten Göteborg är svansen.

Digitala kopplingar är speciella länkar som bara går till företagets egna kanaler. Det är företagets digitala marknadsföringskanaler utanför webbplatsen. Exempel på detta kan vara Eniro, hitta.se, Instagram, Facebook och olika medlemssidor där företaget presenteras. Detta ger flera fördelar, både på kort och lång sikt. Vi på SEO Göteborg berättar gärna mer om hur detta går till.

En metabeskrivning är en text som syns vid sökningar på nätet, denna sida har till exempel SEO Göteborg som sökterm med beskrivande text runt om. Denna text skall generellt informera och intressera användare med en kort, relevant sammanfattning av vad en viss sida handlar om.

Den är som en informationstext som övertygar användaren om att sidan är exakt vad de letar efter. Denna metatext är naturligtvis mycket viktig. Här är meta texten: ”SEO Göteborg – sökmotoroptimering, on-page och off-page SEO.” Detta är den blåa texten i listan med hemsidor och beskriver för besökare och sökmotorer vad sidan handlar om.

För att hemsidan skall fungera bra över tid behöver både plugin och programvara regelbundet uppdateras. En välskött hemsida rankas bättre än en hemsida som har brister och gamla programversioner. För att kunna utföra underhållsarbetet används olika program som upptäcker brister såsom, trasiga länkar och säkerhetsrisker för besökare. Att välja ett webbhotell med bra säkerhet har även betydelse. Denna sida som handlar vill nå personer som söker på SEO Göteborg anlitar det Göteborgsbaserade Oderland som webbhotell. Att välja ett lokalt webbhotell kan vara bra för hastighet och driftsäkerhet.

Sökmotoroptimering eller SEO betyder på engelska Search Engine Optimization och bygger i grunden på att optimera en hemsida för maximal synlighet på internet. SEO brukar delas in i tre delar och dessa är Analys, On Page och Länkstrategi. Analysdelen handlar om att ta fram de mest lönsamma söktermerna om sådana finns och räkna på allt från möjlig och konkurrens till hur relevanta besökarna från sökordet är. Beställer du tjänsten SEO Göteborg är On Page optimering av hemsidan en mycket viktig del av alla de uppgifter vi arbetar med för att ranka upp sidan på sökmotorerna.

SEO Göteborg arbetar med att ta fram skräddarsydda SEO-lösningar för företag i alla tänkbara branscher. Oavsett om ditt företag är litet eller stort, och oavsett vilket verksamhetsområdet är, så kan vi hjälpa dig att klättra mot toppen i sökresultaten med hjälp av våra tjänster. 

Optimering av hemsidan är saker som sidans hierarki, navigering, sidornas rubriker och kvaliteten på texten. Länkstrategi  är det arbete som görs för att få länkar till sin sida, länkar är nämligen av avgörande karaktär för hur bra sökmotoroptimeringen lyckas.

För att det skall blir enkelt för besökarna är viktigt att ankartexten = länktexten är rätt. Skribenten på den andra hemsidan skall kopiera URL:en för denna sida SEO Göteborg när hen vill hänvisa till sidan SEO Göteborg. Klickar man då på texten SEO Göteborg på den andra hemsidan så kommer man direkt över till denna sida, oftast ser man att det är en länk genom att den har en annan färg eller att texten är understruken. 

Lura inte dig själv genom att tro att färskt innehåll inte är viktigt. Det spelar en stor roll för SEO om hemsidans innehåll är aktuellt.  Förklaringen är att Google vill visa hemsidor med det bästa innehållet för besökarens sökning. Vi som arbetar med SEO Göteborg rekommenderar alla våra kunder att starta en blogg på sin webbplats för hålla hemsidan levande. 

Hur upptäcker Google om sidan är intressant för besökarna? Svaret är att Google har många metoder men det är enklaste är att de tittar på vilken tid besökarna stannar på hemsidan.

Att arbeta med ett lokalt SEO-företag erbjuder många fördelar. Vi har en djup förståelse för lokal marknadsdynamik och kan effektivt optimera din webbplats för att attrahera lokal trafik. Vår expertis inom e-handel, marknadsföring, SEO och WordPress innebär att vi kan optimera din e-handelsplattform för att förbättra synligheten och öka försäljningen. Vi på dvu.se satsar på att hjälpa alla som söker på SEO Göteborg. För att besökare och sökmotorer skall förstå att vi fokuserar på kunderna i Göteborg finns söktermen ”SEO Göteborg” 25 ggr på denna hemsida.

SEO onpage

SEO onpage (eller on-page SEO) är den process att optimera olika element direkt på en webbsida för att förbättra dess synlighet i sökmotorernas organiska (icke-betalda) sökresultat. Här är några viktiga delar för en SEO byrå som ingår i SEO onpage:

 • Sökmotorsoptimerad och relevant innehåll: Innehållet på en webbsida bör vara välstrukturerat, relevant för ämnet och innehålla nyckelord och fraser som användarna söker efter. Det bör också vara unikt och av hög kvalitet.
 • Meta-taggarna: Meta-taggarna, såsom title-taggen och meta-description, är HTML-element som ger sökmotorerna och användarna en kort sammanfattning av vad webbsidan handlar om. Det är viktigt att inkludera relevanta nyckelord och fraser i dessa taggar och att de är optimerade för att locka användare att klicka på länken i sökresultaten. För denna sida är ”SEO Göteborg” mest relevant och troligtvis det du skrev in i Google innan du kom hit. 
 • URL-strukturer: Webbadressen (URL) för en webbsida bör vara läsbar och innehålla relevanta nyckelord. Det är också viktigt att använda korrekta 301-omdirigeringar för att undvika duplicerat innehåll och brutna länkar.
 • Rubriker och underrubriker: Användning av korrekta HTML-rubriker (H1, H2, H3 etc.) hjälper både användare och sökmotorer att förstå innehållets hierarki och betoning. Det är viktigt att använda nyckelord och fraser i dessa rubriker för att optimera sidan för relevanta sökningar. Denna sida skall visas för besökarna som googlar på ”SEO Göteborg”?
 • Bilder och multimedia: Optimering av bilder och multimedia på en webbsida, såsom att använda relevanta filnamn, alt-attribut och beskrivningar, kan hjälpa till att förbättra sökmotorernas förståelse av innehållet och förbättra användarupplevelsen.
 • Sidhastighet och mobilitet: Snabba sidhastigheter och mobilanpassning är viktiga faktorer för både användarupplevelse och sökmotoroptimering. Det är viktigt att optimera webbsidor för att ladda snabbt och vara responsiva på olika enheter, inklusive mobila enheter.
 • Interna länkar: Användning av interna länkar, eller länkar mellan olika sidor på samma webbplats, kan hjälpa till att förbättra webbplatsens strukturer och navigering samt hjälpa sökmotorerna att förstå innehållsrelationerna mellan olika sidor. 
 • Denna sida ”SEO Göteborg” är en så kallad landningssida som skall nå ut till kunderna i Göteborg. Det speciella med en sådan sida är att man kommer in på sidan och efter att man klickat vidare på huvudmenyn kommer man inte tillbaka eftersom all info finns på koncentrerat på huvudsidorna. Detta gör man för att besökarna inte skall behöva se samma information på flera ställen.
 • Användarvänlighet: En webbsida bör vara enkel att använda och navigera för användarna. Detta inkluderar tydlig och lättillgänglig navigation, användarvänliga formulär och en övergripande positiv användarupplevelse.
 • Det spelar även en stor roll för SEO om hemsidans innehåll är aktuellt. Förklaringen är att Google vill visa hemsidor med det bästa innehållet för besökarens sökning. Vi som arbetar med SEO Göteborg rekommenderar alla våra kunder att starta en blogg på sin webbplats för hålla hemsidan levande. 

SEO offpage

Länkar till och från andra webbplatser är viktiga, dessa binder samman hemsidans innehåll med andra hemsidor med relaterade innehåll. Vid SEO i Göteborg kan man gärna använda länkar från lokala företag i samma bransch. Sökmotorer anser rent generellt att länkar från betrodda och populära hemsidor har högre kvalité, vilket ger större påverkan för sidans ranking. 

SEO-länkar, även kända som sökmotoroptimerade länkar är alltså länkar som pekar från en annan webbplats till din webbplats. Här nedan följer en beskrivning av de olika delarna i en SEO-länk:

 • Källa/domän: Detta är webbplatsen som länkar till din webbplats. Källan, eller domänen, är den övergripande webbplatsen där länken finns. En länk från en auktoritativ och relevant källa kan ha större betydelse för din webbplats SEO.
 • Ankartext: Detta är den text som används som klickbar länktext. Ankartexten är ofta synlig för användarna och ger en indikation om vad de kan förvänta sig att hitta på den länkade webbplatsen. Vill denna sida vill man ha texter som ”SEO Göteborg”. Det är viktigt att ankartexten är relevant för det innehåll som länken pekar till och att den är optimerad med relevanta sökord för att förbättra SEO.
 • Nofollow eller dofollow-attribut: Dessa är attribut som används för att markera om en länk ska följas eller inte följas av sökmotorer. En dofollow-länk är en länk som tillåter sökmotorer att följa länken och överföra värde från källan till målwebbplatsen. En nofollow-länk är en länk som talar om för sökmotorer att de inte ska följa länken och överföra något värde. Det är viktigt att notera att nofollow-länkar kan vara användbara för att undvika spam eller för att markera betald eller sponsrad innehåll.
 • Placering på sidan: Placeringen av länken på källwebbplatsen kan också påverka dess värde för SEO. En länk som placeras högre upp på en sida eller i innehållens huvudtext anses ofta vara mer värdefull än en länk längst ner på en sida eller i sidofältet. Länkar som är inbäddade i relevant och kvalitativt innehåll anses också vara mer värdefulla för SEO.
 • Relevans och auktoritet: Relevansen och auktoriteten hos den källa som länkar till din webbplats är också viktiga faktorer för SEO. En länk från en auktoritativ webbplats inom samma bransch eller ämnesområde anses vara mer värdefull än en länk från en mindre relevant källa. Det är viktigt att söka efter relevanta och auktoritativa källor för att få högkvalitativa länkar till din webbplats.

Vill du veta mer om vad ditt företag skulle vinna på en sökmotoroptimering?
Kontakta oss via sidan kontakt, ring eller fyll i telefonnumret så hör vi av oss. 

Vi använder många av produkter för att följa upp SEO, till exempel Google search console och Google analytics.