Start

Hemsidor Stockholm

Skräddarsydd design
Prova på gratis
495 kr / månad

Eller ring oss på 070 408 35 60

Handels FinanceKingsröd hästlastbilarPrius SäkerhetIKABPrästgårdsklinikenWallins Fastighetsservice

Hemsida all inclusive - 495 kr per månad!

Vi hjälper våra kunder i Stockholm att bygga hemsidor och förbättra sin onlinenärvaro, till en fast månadsavgift utan uppstartskostnader eller bindningstider.

Som kund kan du alltid testa din webbsida innan du bestämmer dig, och obegränsade ändringar ingår.

Design anpassad efter ditt företag

Vi för fram budskapet och berättelsen bakom just ditt företag. Traditionell eller modern design? Eller lite av båda? Vi får det att se bra ut!

Driftsättning och uppdateringar inkluderat

Vi driftar och konfigurerar din hemsida, samt håller den uppdaterad och säker med de senaste teknikerna.

Inga dolda avgifter eller komplicerade avtal

Vårt fasta pris är 495 kr per månad utan några dolda avgifter. Du kan testa din hemsida innan du bestämmer dig och vi har inga bindningstider!

Hemsidor Stockholm - Så här arbetar vi!

Allt börjar med ett samtal

Vi arbetar nära våra Stockholmskunder för att förstå deras behov och mål med sina webbplatser. Vi undersöker hur deras företag fungerar och utformar texter, layout och färger därefter för att förmedla rätt budskap.

I detta steg gör vi en initial analys av din nuvarande ranking på Google och ger förslag på vilka texter och sektioner som bör inkluderas för att öka synligheten bland sökresultaten.

Utöver detta tar vi även här fram en färgpalett för att säkerställa att webbplatsen har en konsekvent och snygg grafisk profil som matchar ditt varumärke perfekt.

Jag ser till att din hemsida förmedlar rätt budskap och ser snygg ut!

Dongzhu Tan, Frontenddesigner DVU

Vi bygger din hemsida

Baserat på arbetet från den första fasen tar vi nu fram en kravspecifikation på vad som ska implementeras. Vi börjar med att skapa en ungefärlig layout och applicerar sedan den färgpalett som vi tillsammans bestämt oss för. Till sist skriver vi texterna och lägger till resten av innehållet på sidan.

När vi har ett utkast kommer vi att kontakta dig för en första bedömning där vi säkerställer att vi bygger en hemsida som motsvarar dina förväntningar. Vi utför arbetet gradvis och kommer att be om din feedback ett par gånger innan sidan blir färdig.

Om du mot förmodan inte är nöjd med slutresultatet kan du välja att inte gå vidare och betalar då inte en krona!

Tekniker vi använder

 • Next.js
 • Typescript / Javascript
 • Tailwind
 • HTML
 • CSS

Driftsättning, Leverans och Uppdateringar

När allt i kravspecifikation är implementerat och du känner dig nöjd med sidan så är det dags för leverans och driftsättning!

Vi driftsätter websidan på en supersnabb VPS-server som vi har i molnet. I detta steg kan vi även hjälpa dig att konfigurera din domäns DNS-inställningar så att dina användare kommer åt din nya webbsida.

Eftersom vi erbjuder gratis uppdateringar kan du kontakta oss när du vill göra ändringar, oavsett om det gäller design eller innehåll. Enklare uppdateringar behandlas inom 24 timmar på vardagar. Vi utför även regelbundna säkerhetskopieringar på alla hemsidor som vi hanterar.

Om du vill avsluta tjänsten så är det bara att kontakta oss så ordnar vi detta. Vi har inga bindningstider.

Hemsidor Stockholm - Varför välja oss?

Sökmotoroptimerad hemsida

När man vill förbättra sin närvaro online med en ny hemsida så är det väldigt viktigt att den konverterar besökare till kunder och även för fram rätt budskap.

En välbyggd hemsida är dock lite värd om kunder ej hittar till den. Det gäller att synas där kunderna söker, och detta är i många fall på på Google.

När du beställer en hemsida från oss i Stockholm ser vi till att den är optimerad för att ranka på Google för de sökord som bäst beskriver ditt företag. Detta innebär att innehållet och strukturen på din hemsida är utformad på ett sätt som följer Googles riktlinjer samtidigt som Google får det lättare att förstå innehållet på hemsidan.

Förutom innehållet och strukturen på en webbsida är länkar från andra sidor också en faktor i Googles algoritmer. För att arbeta med denna del av sökmotoroptimeringen använder många företag det som kallas för off-page optimering. Tyvärr är det inte ovanligt att dessa företag skapar sina egna webbsidor eller använder tjänster vars enda syfte är att länka till deras kunders webbplatser. Detta kan fungera på kort sikt, men sidor som är involverade i ett sådant upplägg kan så småningom straffas av Google och helt försvinna från sökresultaten.

Vi skulle säga att du kan uppnå bra resultat utan att aktivt arbeta med ingående länkar, och att det är bäst att låta dem komma naturligt med tiden.

Läs mer om SEO (sökmotoroptimering)
Sökmotoroptimering av webbsidor
Avancerade hemsidor

Nya tekniker leder till bättre hemsidor

Många av våra anställda är mjukvaruutvecklare som har en högskoleexamen inom datavetenskap. Detta ger oss möjlighet att arbeta med mer moderna och avancerade tekniker jämfört med WordPress som många andra i branschen arbetar med.

Att arbeta på kodnivå med handskriven kod innebär att vi kan skapa säkrare, snabbare och mer anpassningsbara webbsidor än vad som skulle vara möjligt om vi istället arbetade med plugins och mallar.

Förutom att hjälpa våra kunder att utveckla webbsidor i Stockholm, hanterar vi även lite mer avancerade projekt. Exempel på projekt som vi har arbetat med är AI-baserade-chatt-bottar för att hantera kundsupport, samt olika integrationer med e-handel och andra tjänster.

Läs mer om mjukvaruutveckling

En stark digital närvaro i Stockholm är avgörande

Idag är en hemsida mer än bara ett visitkort på webben. Den måste förmedla rätt budskap, omvandla besökare till riktiga kunder och synas på Google. Här är några av de saker vi är extra nogranna med på när vi bygger hemsidor i Stockholm.

 • Responsiv Design. Din hemsida kan se bra ut på en dator, men visste du att cirka 60% av all webbtrafik numera kommer från mobila enheter? Alla våra hemsidor är responsiva och anpassar sig perfekt till olika skärmstorlekar, oavsett om det gäller smartphones, surfplattor eller datorer.
 • Säkerhet. WordPress som många webbplatser byggs med har genom åren plågats av säkerhetsproblem. Vi använder istället Next.js, ett uppdaterat, modernt och beprövat ramverk för att möta dagens säkerhetsutmaningar.
 • Snabbhet. Tack vare ny teknik har vi möjlighet att skapa riktigt snabba hemsidor i Stockholm. Detta leder till ett bättre intryck för besökarna och därmed även att Google rankar dem högre.
 • Användarvänlighet. En hemsida ska inte bara se vacker ut, utan den måste också vara användarvänlig. Våra frontenddesigners kommer att lägga stor vikt även vid detta.
 • SEO-Optimering. Vi optimerar din hemsida för söktermer som är relevanta för ditt företag. Oavsett om dina kunder söker från Stockholm eller någon annanstans i världen.
 • Uppdateringar. I priset för din hemsida ingår gratis uppdateringar. Vi ser till att din hemsida alltid känns fräsh och presterar bra!

Vanliga frågor

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss!

Vad kostar en hemsida?
Vi bygger en hemsida skräddarsydd efter ert företags behov för 495 kr per månad. Driftsättning och gratis uppdateringar ingår. Vi har inga uppstartsavgifter.
Har ni några bindningstider?
Nej! Om du vill avsluta din tjänst, vänligen kontakta oss så löser vi detta omgående.
Varför ska jag inte bygga webbsidan själv?
Det finns en mängd olika verktyg och mallar som du kan använda för att bygga en webbplats själv. Det är dock viktigt att se till att webbplatsen förmedlar rätt budskap, är anpassad för att ranka på Google, och är unik designad. Det är här vi kommer in. Utöver detta behöver du inte tänka på allt som har med domänkonfiguration och säker drift att göra.
Bygger ni även webbsidor för företag utanför Stockholm?
Det gör vi gärna! Hör gärna av dig så bokar vi in ett första telefonsamtal eller videosamtal.
Hur stor får min webbplats vara?
Vi är ganska flexibla med detta, Generellt sett så inkluderas 1-10 undersidor, inklusive en sida med ett kontaktformulär.
Ingår domännamn och e-post?
Vi kan ta hand om ditt domännamn till självkostnadspris. Vi kopplar då ihop det med din hemsida och ser till att du och din personal får e-postkonton.
Vilka tekniker jobbar ni med?
Vi kodar manuellt med Typescript, HTML och Tailwind CSS. Vi använder Next.js ramverket för att säkerställa att sidan är responsiv och rankar högre på Google.

Hör av dig!

Kontakt