Start

-

Vackra skräddarsydda hemsidor som leder till fler affärer!

Fast pris och fria uppdateringar. Oroa dig aldrig för din hemsida igen!

Eller ring oss på 070 408 35 60

Skräddarsydd design

Vi bygger webbsidan helt för hand med moderna och säkra tekniker för att föra fram just budskapet och berättelsen bakom ditt företag.

Driftsättning och uppdateringar ingår

Vi driftar och konfigurerar din hemsida, samt håller den uppdaterad och säker med de senaste teknikerna.

Inga dolda avgifter eller krångliga avtal

Vi har ett fast pris på 495 kr per månad där allt ingår. Du kan testa din hemsida innan du bestämmer dig och vi har inte några bindningstider.

Allt börjar med ett samtal

Vi jobbar nära våra kunder för att förstå deras behov och mål. Vi undersöker hur våra kunders företag fungerar så att hemsidan kan optimeras därefter och förmedla rätt budskap.

I detta steg gör vi en initial analys över hur ni för tillfället rankar på Google och kommer med förslag på vilka texter och sektioner vi ska ha med i breda drag för att öka er exponering bland sökresultaten.

Förutom detta kommer vi även här ta fram en färgpalett för att säkerställa att hemsidan har en konsistent och snygg grafisk profil som stämmer väl överens med ert varumärke.

Jag ser till att din hemsida förmedlar rätt budskap och ser snygg ut!

Dongzhu Tan, Frontenddesigner DVU

Vi bygger din hemsida

Baserat på den första fasen tar vi nu fram en kravspecifikation för vad som ska implementeras. Vi börjar med att skapa en ungefärlig layout, sedan applicerar vi färgpaletten vi tillsammans bestämt oss för. Till slut skriver vi texterna och lägger till resten av innehållet på sidan.

När vi har ett första utkast kommer vi att kontakta dig för en initial bedöming så att vi kan säkerställa att vi bygger exakt rätt hemsida. Vi arbetar i flera steg och kommer troligen att be om din åsikt flera gånger under processen. Detta gör vi för att säkerställa att slutresultatet verkligen motsvarar dina förväntningar och att du blir helt nöjd.

Om du mot all förmodan ej är nöjd med slutresultatet kan du välja att ej gå vidare här och betalar då inte en krona!

Tekniker vi använder

  • Next.js
  • Typescript / Javascript
  • Tailwind
  • HTML
  • CSS

Driftsättning, Leverans och Uppdateringar

När vi verifierat att allt i kravspecifikationen är implementerat är det dags för driftsättning och leverans!

Vi driftsätter hemsidan på en supersnabb VPS-server som vi har i molnet. Vi kan här även hjälpa dig att konfigurera DNS-inställningarna för din domän så att dina användare kommer till den nya hemsidan.

Eftersom vi erbjuder fria uppdateringar så är det bara att kontakta oss när du vill att något ska ändras på, oavsett om det är designen eller innehållet. Enklare uppdateringar sköts inom 24 timmar under arbetsdagar. Vi genomför även regelbundna backups på alla hemsidor som vi har driftsatt.

Skulle du mot förmodan vilja avsluta tjänsten så är det bara att höra av dig så löser vi det. Vi har inga bindningstider.

Vanliga frågor

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss!

Vad kostar en hemsida?
Vi bygger en hemsida skräddarsydd för ert företag för 495 kr per månad exklusive moms. Driftsättning och fria uppdateringar ingår. Vi har inga uppstartsavgifter.
Har ni några bindningstider?
Nej! Om du mot förmodan vill avsluta din tjänst så kontakta oss så löser vi detta omgående.
Varför ska jag inte bygga webbsidan själv?
Man kan mycket väl bygga sin egen webbsida med hjälp av olika mallar och verktyg. Vad som är viktigt att tänka på här är dock att webbsidan är ditt företags ansikte utåt, och det är viktigt att den för fram rätt budskap och ser professionell ut. En välbyggd och välstrukturerad sida som konverterar besökare till kunder och även är anpassad för att ranka på Google är inte helt lätt att bygga och tar tid, det är här vi kommer in. Förutom utvecklingen ser vi även till att webbsidan är driftsatt och konfigurerad på ett säkert vis.
Bygger ni hemsidor för företag i hela landet?
Vi bygger hemsidor åt företag i hela Sverige! Kontakta oss så bokar vi in ett första telefonsamtal eller videomöte.
Hur stor får min webbplats vara?
Vi har inga tydliga gränser här, men generellt sett får sidan innehålla 1-10 undersidor inklusive ett kontaktformulär.
Ingår domännamn och e-post?
Om du önskar ett domännamn så kan vi mot självkostnadspris ordna detta åt dig, då ingår även e-post konton för dina anställda. Om du vill hantera domänen själv så kan vi hjälpa dig att koppla ihop hemsidan med den om du önskar detta.
Vilka tekniker jobbar ni med?
Vi skriver all vårt kod för hand, främst i HTML, CSS och Typescript. Vi bygger inte hemsidor i Wordpress. Istället använder vi modernare tekniker så som Next.js ramverket vilket ökar prestandan på de hemsidor vi bygger och även gör det enklare att anpassa dem efter våra kunders behov.

Hör av dig!

Kontakt