Start

Hemsidor Göteborg

Skräddarsydd design
Prova på gratis
495 kr / månad

Eller ring oss på 070 408 35 60

Handels FinanceKingsröd hästlastbilarPrius SäkerhetIKABPrästgårdsklinikenWallins Fastighetsservice

Hemsida all inclusive - 495 kr per månad!

Vi hjälper företag i Göteborg med med handgjorda hemsidor till en fast månadskostnad utan startkostnader eller bindningstider.

Du som kund kan alltid testa din webbsida innan du bestämmer dig, och obegränsade ändringar ingår.

Skräddarsydd design

Vi bygger webbsidan helt för hand med moderna och säkra tekniker för att föra fram just budskapet och berättelsen bakom ditt företag.

Driftsättning och uppdateringar ingår

Vi driftar och konfigurerar din hemsida, samt håller den uppdaterad och säker med de senaste teknikerna.

Inga dolda avgifter eller krångliga avtal

Vi har ett fast pris på 495 kr per månad där allt ingår. Du kan testa din hemsida innan du bestämmer dig och vi har inte några bindningstider.

Hemsidor Göteborg - Så funkar det!

Allt börjar med ett samtal

Vi jobbar nära våra kunder i Göteborg för att förstå deras behov och mål med sina hemsidor. Vi undersöker hur våra kunders företag fungerar så att hemsidan kan optimeras därefter och förmedla rätt budskap.

I detta steg gör vi en initial analys över hur ni för tillfället rankar på Google och kommer med förslag på vilka texter och sektioner vi ska ha med i breda drag för att öka er exponering bland sökresultaten.

Förutom detta kommer vi även här ta fram en färgpalett för att säkerställa att hemsidan har en konsistent och snygg grafisk profil som stämmer väl överens med ert varumärke.

Jag ser till att din hemsida förmedlar rätt budskap och ser snygg ut!

Dongzhu Tan, Frontenddesigner DVU

Vi bygger din hemsida

Baserat på den första fasen tar vi nu fram en kravspecifikation för vad som ska implementeras. Vi börjar med att skapa en ungefärlig layout, sedan applicerar vi färgpaletten vi tillsammans bestämt oss för. Till slut skriver vi texterna och lägger till resten av innehållet på sidan.

När vi har ett första utkast kommer vi att kontakta dig för en initial bedöming så att vi kan säkerställa att vi bygger exakt rätt hemsida. Vi arbetar i flera steg och kommer troligen att be om din åsikt flera gånger under processen. Detta gör vi för att säkerställa att slutresultatet verkligen motsvarar dina förväntningar och att du blir helt nöjd.

Om du mot all förmodan ej är nöjd med slutresultatet kan du välja att ej gå vidare här och betalar då inte en krona!

Tekniker vi använder

 • Next.js
 • Typescript / Javascript
 • Tailwind
 • HTML
 • CSS

Driftsättning, Leverans och Uppdateringar

När vi verifierat att allt i kravspecifikationen är implementerat är det dags för driftsättning och leverans!

Vi driftsätter hemsidan på en supersnabb VPS-server som vi har i molnet. Vi kan här även hjälpa dig att konfigurera DNS-inställningarna för din domän så att dina användare kommer till den nya hemsidan.

Eftersom vi erbjuder fria uppdateringar så är det bara att kontakta oss när du vill att något ska ändras på, oavsett om det är designen eller innehållet. Enklare uppdateringar sköts inom 24 timmar under arbetsdagar. Vi genomför även regelbundna backups på alla hemsidor som vi har driftsatt.

Skulle du mot förmodan vilja avsluta tjänsten så är det bara att höra av dig så löser vi det. Vi har inga bindningstider.

Hemsidor Göteborg - Varför anlita oss?

Sökmotoroptimerad hemsida

När det kommer till att skapa en närvaro online med sin webssida så är det väldigt viktigt att den konverterar besökare till kunder och för fram rätt budskap.

Allt detta spelar dock ingen roll om folk inte hittar till hemsidan. Det gäller att synas där kunderna letar, vilket i många fall är på Google.

När du beställer en hemsida i Göteborg av oss så ser vi till att den blir väl optimerad för att ranka på Google för de sökord som bäst beskriver ditt företag.

Det som ingår i vårt paket är den så kallade on-page optimeringen av hemsidan. Med detta menas att innehållet och strukturen på hemsidan är utförd på ett vis som följer Google's riktlinjer och samtidigt gör det lättare för Google att förstå vad din hemsida handlar om.

Förutom innehållet och strukturen på webbsidan så är länkar från andra sidor en faktor i Google's algoritmer. För att optimera denna bit av sökmotoroptimeringen så arbetar många företag med så kallad off-page optimering. Det är tyvärr inte helt ovanligt att dessa företag själva skapar sidor eller använder tjänster vars enda syfte är att länka till deras kunders hemsidor. Detta kan fungera på kort sikt, men sidor inblandade i detta kan i slutändan bli straffade av Google och därmed helt försvinna bland sökresultaten.

Vi skulle säga att man kommer väldigt långt utan att arbeta med off-page SEO, och att det är bättre att låta ingående länkar komma naturligt med tiden.

Läs mer om SEO (sökmotoroptimering)
Sökmotoroptimering av webbsidor
Avancerade hemsidor

Nya tekniker leder till bättre hemsidor

Många av våra anställda är mjukvaruutvecklare med högskoleexamen inom datavetenskap i grunden. På grund av detta jobbar vi med nyare och avancerade tekniker jämfört med Wordpress som annars är vanligt i branschen.

Att arbeta på kodnivå med handskriven kod innebär att vi kan skapa säkrare, snabbare och mer anpassningsbara webbsidor än vad som skulle vara möjligt om vi istället arbetade med plugins och mallar.

Förutom att hjälpa våra kunder i Göteborg med hemsidor så arbetar vi även med lite mer avancerade projekt. Exempel på projekt vi arbetar med är AI-bottar för att hantera kundsupport och lära upp nya anställda, samt olika integrationer mellan e-handel och övriga tjänster.

Läs mer om mjukvaruutveckling

En stark digital närvaro i Göteborg är avgörande

En väloptimerad hemsida är numera mycket mer än ett visitkort online. Den ska förmedla rätt budskap, konvertera köpare till riktiga kunder, och även bli hittad på Google. Nedan finns lite av vad vi fokuserar extra mycket på när det kommer till att bygga hemsidor i Göteborg.

 • Responsiv Design. Din webbplats kan se snygg ut på datorn, men visste du att cirka 60% av all trafik numera kommer från mobila enheter? Alla våra webbplatser är responsiva och anpassar sig perfekt till olika skärmstorlekar, oavsett om det är en smartphone, surfplatta eller dator.
 • Snabbhet. Med ny teknik har vi möjlighet att skapa extra snabba hemsidor i Göteborg. Detta leder till att kunder stannar kvar och Google rankar dem högre.
 • SEO-Optimering. Vi optimerar din hemsida för söktermer relevanta för just ditt företag. Oavsett om det gäller sökningar från Göteborg eller resten av världen.
 • Säkerhet. Wordpress som många andra webbyråer jobbar med har i flera år plågats av säkerhetsbrister. Vi använder moderna och beprövade ramverk som är uppdaterade för att möta dagens säkerhetsproblem.
 • Användarvänlighet. En webbsida ska inte bara se bra ut, utan måste även vara användarvänlig. Våra UX-designers kommer i ett tidigt skede av utvecklingen se till att detta blir fallet med även din hemsida!
 • Uppdateringar. Fria uppdateringar erbjuds för alla hemsidor som vi utvecklar så att de alltid känns nya och presterar bra.

Vanliga frågor

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss!

Vad kostar en hemsida?
Våra skräddarsydda hemsidor kostar 495 kr per månad exklusive moms. I priset ingår driftsättning och fria uppdateringar. Vi har inga startavgifter.
Har ni några bindningstider?
Vi har inga bindningstider! Om du mot all förmodan skulle känna dig missnöjd så kontakta oss så avslutar vi tjänsten omgående.
Varför ska jag inte bygga webbsidan själv?
Det finns flera verktyg och mallar man kan använda för bygga hemsidor själv. Det är dock viktigt att man ser till att webbsidan förmedlar rätt budskap, är anpassad för att ranka på Google och även ser bra ut. Detta är inte helt lätt och tar tid, det är här vi kommer in. Förutom detta slipper du att tänka på allt rörande säker driftsättning och konfiguration av domännamn.
Bygger ni även webbsidor för företag utanför Göteborg?
Det gör vi gärna! Hör gärna av dig så bokar vi in ett första telefonsamtal eller videosamtal.
Hur stor får min webbplats vara?
Vi är ganska flexibla på denna punkt, men generellt sett så ingår 1-10 undersidor inklusive ett kontaktformulär.
Ingår domännamn och e-post?
Vi kan mot självkostnadspris ta hand om din domän. Vi kopplar då ihop den med din hemsida och ser då även till så att du får e-post konton för dig och dina anställda.
Vilka tekniker jobbar ni med?
Vi skriver koden för hand med Typescript, HTML och Tailwind CSS. Vi arbetar med Next.js ramverket vilket säkerställer att sidan är snabb och responsiv och därmed även rankar bättre på Google.

Hör av dig!

Kontakt