E-butik Stockholm

Här får du svar på de viktigaste frågorna!

1. Hemsidor

Webbutvecklare Stockholm som gör webbplatser för fler bra affärer.

2. Optimering

Marknadsföring, digital närvaro och webbutveckling ger fler kunder .

3. Analys

Webbutvecklare Stockholm, anpassar den digitala synligheten.

Komplettera din hemsida med en E-Butik

Frågor & Svar!

Vad?

En butik på internet med handel via hemsidan.

Vanligtvis är en E-butik en hemsida med produktsida och kassa.

I princip kan en E-handelsbutik se ut hur som helst. Men vanligtvis väljer kunderna redan beprövade layouter. Se två olika exempel under fliken referenser: ”Gourmetfisk” och ”E-handel”.

Varför?

Förutom den uppenbara fördelen som näthandeln ger med minskad smittspridning av COVI-19 finns det även många andra fördelar. Fördelar som avspeglas i ökningen av den svenska e-handeln som på några få år fyrdubblats och omsätter idag drygt 25 miljarder kronor. Detta motsvarar nästan 5 procent av den totala detaljhandeln.

Hur?

Beror på utförandet, 12.400 kr och uppåt. Vi offererar när vi vet produktutbudet och funktionerna de önskar. Kostnader som tillkommer utöver själva skapandet av E-butiken? 350 kr/ år för webbplats och underhåll för att hemsidan skall fungera utan störningar. Olika betallösningar, drift ifall de inte skall göra det själva. Till detta kommer arbete med att lägga in nya produkter och priser, vilket vi kan ombesörja för timpris eller sköta på egen hand. Vi kan alltid backa upp er vid behov om ni väljer den senare varianten.

Vanligtvis beställer kunden varorna i E-butikens affär. Beroende på utformning betalas varorna oftast direkt vid beställningen – en alternativ variant är att betalningen sker vid leverans. I båda fallen går det iväg ett mail till leverantören som levererar och tar betalt. Kunden får automatiskt en bekräftelse att beställningen är mottagen och ofta även ett eller flera mail om leveransstatus.

Läsa mail, leverera varor och ta betalt räcker som baskunskap för att sköta själva grunden. Redigering av priser och produkter kräver en genomgång och oftast backup från oss i början. Men ni är inte låsta vid oss eftersom vi använder vanligt förekommande program som gör det lätt att få hjälp även från annat håll.

Hur får du din butik att synas? Utöver de vanliga reklamvägarna så som skyltar, tidnings-annonser, radio- och TV reklam finns det även effektiva sätt att öka kundinströmingen till din sida på internet. Att placera sig högt upp på Google är ett sätt och det kan men göra både naturligt (gratis) och genom annonsering. E-postkampanjer och banners (reklam) på andras sidor är också metoder man kan använda.

När?

Vi vet att de flesta kunder vill ha E-butiken klar snabbt när beslutet väl är taget. Därför brukar vi levera inom två veckor efter att allt material är oss till handa. Ibland levererar vi snabbare, vi försöker alltid bemöta kundens önskemål.

Webbyrå med personliga möten i Stockholm, som även kan hjälpa kunder i övriga landet med bra E-butiker. Vill du nå fler kunder med digital marknadsföring? Använd oss som reklambyrå på internet och dina säljinsatser kommer att riktas mot rätt målgrupp. Mätning av resultat och uppföljning utförs regelbundet eller enligt överenskommelse. Allt sker digitalt och är mycket kostnadseffektivt. Med en bra webbdesign och sökmotoroptimering kommer ditt företag att få en ökad ström av nya kunder både på kort och lång sikt. Vi kan även utforska dina starkaste konkurrenter på Google!

Webbutvecklarna i Stockholm kan även hjälpa till med  lokal sökordsoptimering (SEO) vilket betyder att man marknadsför sig online för lokala konsumenter inom ett geografiskt område. 

Detta är en effektiv marknadsföringskanal med bra resultat för mer leads- och webbtrafik vilket kan ge ökad försäljning på kort och lång sikt.

  1. Varje dag söker miljontals människor på Google efter företag som ditt. Få din affärsprofil att sticka ut och förvandla dessa sökningar till kunder med appen Google My Business. Har du en E-butik i Stockholm Stockholm kan vi gärna hjälpa dig med nedanstående, kontakta oss:
  • Svara på recensioner, meddela med dina kunder och se dina följare på fliken Kunder.
  • Gör ändringar i din affärsprofil och se dessa förändringar på Google i realtid.
  • Ladda upp foton, skapa lockande erbjudanden och dela vad som gör ditt företag unikt.
  • Se med en blick hur och hur mycket dina kunder interagerar med din affärsprofil direkt från appens flik Hem.
  • Få meddelanden i realtid för att veta när en kund ansluter till ditt företag på Google. Fokusera på det du älskar och vila enkelt och veta att Google My Business står på klockan som hjälper dig att få fler kunder.
  • Hantera flera platser från en instrumentpanel och bjud in andra att hantera din lista

SEO är kanske den bästa och mest konsekventa källan till trafik för webbplatsen. Den ständiga processen för att optimera kan ibland ta mer tid än att skriva innehållet som copywriter hemsidorna.

Webbutvecklarna i Stockholm använder smarta funktionerna som ger dig kraften i ett helt SEO-team. En väl genomtänkt design, med kraftfulla metoder där vi kommer att ge dig SEO-spelplanen till din fördel.

Bilder med SEO – vi lägger in taggar för att optimera bilder som gör att Google snappar upp innehållet i sidan även genom bilder.

Länkbygge är också en viktig faktor för att ranka högt på sökmotorerna. Men man får vara försiktig så att man inte kommer på oseriösa länksajter vilket kan få motsatt effekt och man skall lägga in dem över tid.

XML-webbplatskarta – är också något som vi kan lägga in vilket ger ytterligare fördelar när det gäller synlighet på Google. Man kan också generera en KML-fil med platser via filter för lokal webbplatskarta och en för WooCommerce.Webbutvecklare Stockholm

DVU kan även hjälpa till med nyhetsbrev/ annonser via E-postmeddelande. Vill du göra snygga utskick eller inbjudningar till gamla eller nya kunder, kanske för att lansera en ny E-butik Stockholm. I så fall kan vi hjälpa till att utforma och sända dessa. 

Vi ger dig de viktiga råden så att du redan från början utformar budskapet på ett sådant sätt att mottagaren får kvalitet och att inte utskicken uppfattas som ett av otaliga massmail. 

Behöver din personal utbildning på de digitala systemen vi levererar är det naturligtvis möjligt. Ofta är det en överenskommelse vid redan start men ny personal och annat kan göra att mer utbildning är nödvändig. 

Möjligheterna till datautbildning är många och vi är flexibla. Vi erbjuder kurser för privatpersoner, företag, enskilt eller i projektform, på nybörjarnivå och mer  avancerad nivå. 

Utbildningar går att boka i efterhand allt efter behov av Webbutvecklare Stockholm. Se även kontaktformuläret på referenssidan.

Webbyrå i Stockholm

Webbyrån i Stockholm arbetar en hel del lokalt och försöker vi om möjligt träffa kunderna och utforma hemsidorna tillsammans. Du känner din kundgrupp och kan ge oss verktygen för att utforma sökord, gränssnittsdesign och länkar. En snygg layout är en bra start för att sedan utnyttja beprövade metoder i WordPress för att få allt mer trafik till din webbplats som kanske är en E-butik i Stockholm kombinerad med en fysisk butik.

E-butik Stockholm

Stockholm med kranskommuner
Peter Abramsgård
peter@dvu.se
Telefontid 09:00-12:00 (alla dagar)