Snygga Hemsidor

Vi skapar snygga hemsidor som är förberedda för sökoptimering och analys.

Snygga hemsidor med SEO

Snygga Hemsidor

En snygg design är en bra början, men det är också viktigt med synlighet på Google. Efter att all text och alla bilder är på plats kan vi genomlysa hemsidan med dataprogram. Rubriker samt text kan nu optimeras för besökare och sökmotorer. Bilder kan taggas och interna länkar kopplas på sidan.

Google search console Hemsidor

Beteende och statistik

Vi bygger hemsidorna även för att kunna analysera informationen från besökarnas beteende. Enkelt uttryckt handlar det om att få så många potentiella kunder som möjligt in på sidorna och studera besökarnas beteende. Vi analyserar även de potentiella kunder som inte når hemsidan.

tablet, screen, monitor

Responsiv design

Responsiv webbdesign garanterar en optimerad visning på varje enhetstyp utan att användaren ändrar storleken på sidan manuellt. En viktig del av en optimal användarupplevelse är att designen passar in i den mobila webbrevolutionen.

Hastighet

Webbplatshastighet är en av de viktigaste rankingfaktorerna som Google tar hänsyn till, eftersom de har störst inverkan på användarupplevelsen.

Digitala marknaden 1(3)

Hemsidan du beställer hos oss är, i detta första skedet, en reklamplats för ditt företag. För att nå sidan behöver besökaren skriva in din www-adress. Du syns även vid googling av dina sökord men oftast hamnar du långt ner på listorna, lösningarna finns på "Optimering" och "Analys".