Start

Hemsidor Malmö

Skräddarsydd design
Prova på gratis
495 kr / månad

Eller ring oss på 070 408 35 60

Handels FinanceKingsröd hästlastbilarPrius SäkerhetIKABPrästgårdsklinikenWallins Fastighetsservice

Hemsida all inclusive - 495 kr per månad!

Vi hjälper våra kunder i Malmö att bygga hemsidor med fast månadsavgift utan uppstartskostnader eller bindningstid.

Som kund kan du alltid testa din hemsida innan du bestämmer dig, och obegränsade ändringar ingår.

Design anpassad efter ditt företag

Varje företag är unikt, därför är alla våra hemsidor också det. Vi ser till att hemsidan för fram budskapet bakom just ditt företag!

Driftsättning och uppdateringar inkluderat

Vi driftar och konfigurerar din hemsida, samt håller den uppdaterad och säker med de senaste teknikerna.

Inga dolda avgifter eller komplicerade avtal

Vi har ett fast pris på 495 kr per månad utan varken dolda avgifter eller bindningstider. Du kan även testa din hemsida innan du bestämmer dig!

Hemsidor Malmö - Så här går det till!

Allt börjar med ett samtal

Vi jobbar nära våra kunder i Malmö för att förstå deras behov och mål med sina hemsidor. Vi undersöker hur kundernas verksamhet fungerar och tar därefter tillsammans med dem fram en plan över hur hemsidan ska byggas för att förmedla rätt budskap och leda till fler affärer.

I detta steg gör vi en analys över vilka söktermer som Google rankar ditt företag på just nu och ger rekommendationer på innehåll och sektioner som bör finnas på hemsidan för att öka synligheten på Google.

Förutom detta kommer vi även att ta fram en färgpalett för att se till så att webbplatsen har en konsekvent och snygg grafisk profil som perfekt matchar ditt varumärke.

Jag ser till att din hemsida förmedlar rätt budskap och ser snygg ut!

Dongzhu Tan, Frontenddesigner DVU

Vi bygger din hemsida

Med utgångspunkt från den första fasen utvecklar vi nu en kravspecifikation som ska implementeras. Vi börjar med att skapa en grovkornig layout och använder oss av den färgpalett som vi tillsammans bestämt oss för. Till sist skriver vi texterna och lägger till resten av innehållet på sidan.

När vi har ett första utkast kommer vi att kontakta dig för en första bedömning och säkerställa att vi bygger hemsidan så som du vill ha den. Under hela webbplatsbygget så kommer vi att involvera dig då och då så att du vet hur det går och har möjlighet att lämna feedback.

Om du mot förmodan ej är nöjd med slutresultatet kan du här välja att ej gå vidare och betalar då inte ett öre!

Tekniker vi använder

 • Next.js
 • Typescript / Javascript
 • Tailwind
 • HTML
 • CSS

Driftsättning, Leverans och Uppdateringar

När vi sett till så att allt i kravspecifikationen är utfört så är det dags för leverans och driftsättning!

Vi driftsätter alla hemsidor på supersnabba VPS-servrar i molnet. I detta steget ser vi till så att allt är inställt rätt med din domän för att dina besökare ska nå hemsidan.

Eftersom vi erbjuder gratis uppdateringar så är det bara att kontakta oss när du vill ändra designen eller innehållet på din hemsida. Enklare uppdateringar utförs inom 24 timmar under arbetsdagar. Vi genomför även regelbundna säkerhetskopieringar på alla hemsidor vi bygger.

Om du mot förmodan vill avsluta tjänsten, kontakta då oss så löser vi det. Vi har inga bindningstider!

Hemsidor Malmö - Varför anlita oss?

Sökmotoroptimerad hemsida

När det kommer till att skapa en digital närvaro med sin hemsida så är det viktigt att den för fram rätt budskap och konverterar besökare till kunder.

Detta spelar dock ingen roll om folk inte hittar till hemsidan till att börja med. Det gäller att synas där kunderna letar, och detta är ofta på Google.

När du beställer en hemsida i Malmö så ingår en sökordsanalys där vi undersöker vad dina kunder söker efter, och vilket innehåll som är värt att lägga extra tid på för att få en bättre exponering på Google. Detta arbete kallas i branschen för "on-page seo" och är ett mycket viktigt moment när det kommer till sökmotoroptimering. Föruom innehåll på sidan så ingår även tekniska aspekter så som sidans prestanda och struktur i on-page optimeringen.

En annan faktor som kan påverka hur en sida rankas på Google är den så kallade off-page optimeringen. Med off-page optimering menas vanligtvis att man försöker få andra sidor att länka till sidan som man vill optimera.

Tyvärr är det vanligt i branschen att företag som jobbar med sökmotoroptimering själva skapar sidor som länkar till deras kunders sidor, eller köper länkar från tjänster vars enda syfte är att generera länkar. Detta kan ge sidan en skjuts uppåt i sökresultaten, men om Google ser det som ett sätt att försöka manipulera sökresultaten så kan off-page optimeringen leda till att alla inblandade sidor tas bort från Google.

Vi arbetar inte med off-page optimering och skulle säga att man ofta kommer långt med en korrekt utförd on-page optimering. Länkar till sidan är så klart positivt, men enligt oss ska man låta dessa komma naturligt med tiden från trovärdiga källor.

Läs mer om SEO (sökmotoroptimering)
Sökmotoroptimering av webbsidor
Avancerade hemsidor

Nya tekniker leder till bättre hemsidor

Många av våra anställda är mjukvaruutvecklare som innehar högskoleexamen inom datavetenskap. Med anledning av detta kan vi arbeta med mer moderna och avancerade tekniker jämfört med WordPress som annars är vanligt förekommande i branschen.

Att arbeta på kodnivå med handskriven kod innebär att vi kan skapa säkrare, snabbare och mer anpassningsbara webbsidor än vad som skulle vara möjligt om vi istället arbetade med plugins och mallar.

Förutom att hjälpa kunder i Malmö att bygga hemsidor, jobbar vi även med lite mer avancerade projekt. Exempel på projekt vi har arbetat med är chatt-bottar som med hjälp av artificiell intelligens hanterar kundsupport och träning av anställda. Vi har även byggt olika integrationer mellan e-handel och andra tjänster.

Läs mer om mjukvaruutveckling

En stark digital närvaro i Malmö är avgörande

En väloptimerad webbsida måste förmedla rätt budskap, omvandla besökare till riktiga kunder och bli upptäckt på Google. Här är några av de punkter vi lägger extra stor vikt vid när vi bygger hemsidor för kunder i Malmö.

 • Responsiv Design. Cirka 60 % av all webbtrakfik kommer numera från mobila enheter. Alla våra webbplatser är responsiva och anpassar sig perfekt till olika skärmstorlekar, oavsett om det gäller smartphones, surfplattor eller datorer.
 • Säkerhet. Wordpress, som många andra webbyråer jobbar med, har i flera år plågats av säkerhetsbrister. Vi använder moderna och beprövade ramverk som är uppdaterade för att möta dagens säkerhetsproblem.
 • Snabbhet. Tack vare ny teknik har vi möjlighet att skapa hemsidor i Malmö som laddar riktigt snabbt. Detta förbättrar användarupplevelsen och även rankingen på Google.
 • Användarvänlighet. En hemsida ska inte bara se vacker ut, utan den måste också vara användarvänlig. Våra gränssnittsdesigners kommer att säkerställa att din hemsida både ser snygg ut och fungerar bra!
 • Sökmotoroptimering. Vi optimerar din hemsida för söktermer relevanta för just ditt företag. Oavsett om det gäller sökningar från Malmö eller resten av världen.
 • Uppdateringar. För alla hemsidor vi utvecklar erbjuder vi kostnadsfria uppdateringar så att de alltid ska kännas fräscha och aktuella.

Vanliga frågor

Hittar du inte det du söker? Kontakta oss!

Vad kostar en hemsida?
Våra skräddarsydda hemsidor kostar 495 kr per månad exklusive moms. I priset ingår driftsättning och fria uppdateringar. Vi har inga startavgifter.
Har ni några bindningstider?
Vi har inga bindningstider! Om du mot all förmodan skulle känna dig missnöjd så kontakta oss så avslutar vi tjänsten omgående.
Varför ska jag inte bygga webbsidan själv?
Det finns en mängd olika verktyg och mallar som du kan använda för att bygga en webbsida själv. Det är dock viktigt att webbsidan förmedlar rätt budskap, är väl anpassad för dina potentiella kunder och har en unik design. Vi har lång erfarenhet av att finjustera innehåll och layout för att se till att de hemsidor som vi bygger presterar så bra som möjligt. När du anlitar oss tar vi ett helhetsansvar och driftsätter din sida på ett korrekt vis.
Bygger ni även webbsidor för företag utanför Malmö?
Det gör vi gärna! Hör gärna av dig så bokar vi in ett första telefonsamtal eller videosamtal.
Hur stor får min webbplats vara?
Vi är ganska flexibla på denna punkt, men generellt sett så ingår 1-10 undersidor inklusive ett kontaktformulär.
Ingår domännamn och e-post?
Vi kan mot självkostnadspris ta hand om din domän. Vi kopplar då ihop den med din hemsida och ser då även till så att du får e-post konton för dig och dina anställda.
Vilka tekniker jobbar ni med?
Vi jobbar med Typescript, HTML och Tailwind CSS. Vi använder Next.js ramverket för att säkerställa att sidan är snabb, säker och rankar högre på Google.

Hör av dig!

Kontakt