Mobilanpassade hemsidor företag

Mobilanpassade hemsidor företag

Mobilanpassade hemsidor

Mobilanpassade hemsidor till företag är en snygg design med scrollningsbar layout. Det är en bra början, men det är också viktigt med synlighet på Google. Efter att all text och alla bilder är på plats kan vi genomlysa hemsidan med dataprogram. Rubriker samt text kan nu optimeras för besökare och sökmotorer. Bilder kan taggas och interna länkar kopplas på sidan.

Hemsidor företag

Beteende och statistik

Vi bygger hemsidorna även för att kunna analysera informationen från besökarnas beteende. Enkelt uttryckt handlar det om att få så många potentiella kunder som möjligt in på sidorna och studera besökarnas beteende. Vi analyserar även de potentiella kunder som inte når hemsidan.

tablet, screen, monitor

Responsiv design

Responsiv webbdesign garanterar en optimerad visning på varje enhetstyp utan att användaren ändrar storleken på sidan manuellt. En viktig del av en optimal användarupplevelse är att designen passar in i trenden för mobilanpassade hemsidor.

Hastighet

Webbplatshastighet är en av de viktigaste rankingfaktorerna som Google tar hänsyn till, eftersom de har störst inverkan på användarupplevelsen.

Digitala marknaden 1(3)

Hemsidor företag som du beställer hos oss är, i detta första skedet, en reklamplats för ditt företag. För att nå sidan behöver besökaren skriva in din www-adress. Du syns även vid googling av dina sökord men oftast hamnar du långt ner på listorna, lösningarna finns på "Optimering" och "Analys".

Webbhotell

Ett webbhotell är den plats där hemsidans filer sparas.  Som du säkert förstår så kommer ordet webbhotell från det engelska ordet ”webhotel”. När internet fortfarande var ganska nytt i Sverige så stavade gemene man ”webhotel” med den svenska stavningen. Man gick senare mer och mer över till den svenska och korrekta stavningen på ordet webbhotell.

När vi jämför och skall få fram vilket webbhotell som är bäst måste man ju utgå från våra kunders  behov av de olika kriterierna. Vi skall se de behov man har idag och sedan kunna tänka sig lite in i framtiden på det sättet att man kan växa ifall sajten till hemsidor företag som man driver erhåller mycket besökare. Då behöver man t e x mer bandbredd.

För mobilanpassade hemsidor företag vill vi ge våra kunder det bästa.  Vi har därför varit npga med att välja var vi lägger våra kunders hemsidor eller webbshopar allt för att  se till att våra kunders  hemsidebesökare skall få en bra upplevelse. Under webbhotell kravspecifikation listas några anledningar till varför vi lägger så stor vikt vid att välja ett premium webbhotell.

För mobilanpassade hemsidor till företag är många faktorer viktiga och en hel del beror även på webbhotellet. Vid valet av webbhotell har vi varit noga med att välja enligt nedanstående kriterier för hemsidor företag.

1. Snabb respons och transaktionstid, besökare gillar sällan långsamma hemsidor.
2. Driftsäkerheten är viktig och den mäts i upptid, vilket är tid i procent som servern är i drift.
3. Support med generösa öppettider ger säkerhet för hemsida och e-post. 
4. Utrymme, bra om det finns på plats att växa med både text, bilder och funktioner.
5. E-post, tillgång till många e-postadresser ger ett proffsigt intryck, även för mindre företag.
7. Webbhotellet måste tillhandahålla bra virusskydd, backup och uppdaterade program.
6. Trafik, en hemsida som innehåller mycket bilder är oftast mer lättläst och tilltalande. Detta tar många GB i trafik och då är det av stor vikt att webbhotellet tillåter en stor trafikmängd. 

Webbyrån dvu.se samarbetar med  företaget Oderland som ligger i Göteborg och uppfyller alla de krav vi har på ett webbhotell och hemsidor företag.  De har sedan 1998 varit många företags toppval för trygg, stabil och miljövänlig drift av webbplatser och applikationer.  Oderland tycker vi ger den bästa upplevelsen och där lägger vi våra kunders mobilanpassade hemsidor.