Webbyrå Göteborg

1. Hemsidor

Webbyrå Göteborg som gör webbplatser för fler bra affärer.

2. Optimering

Marknadsföring, digital närvaro och webbutveckling för synlighet.

3. Analys & beteende

Webbyrå Göteborg, som anpassar den digitala synligheten.

Webbyrå i Göteborg

DVU (Digital Verksamhets Utveckling) arbetar i hela stor Göteborg och kan även hjälpa kunder över hela landet med bra hemsidor. Vill du och få fler kunder från sökmotorer och digital marknadsföring? Använd oss som reklambyrå på internet och dina säljinsatser kommer att riktas mot rätt målgrupp? Mätning av resultat och uppföljning utförs regelbundet eller enligt överenskommelse. Allt sker digitalt och är mycket kostnadseffektivt. Vår sökmotoroptimering hjälper ditt företag att uppnå en högre ranking och få en ökande ström av nya kunder både på kort och lång sikt. Vi kan även utforska dina starkaste konkurrenter på Google!

Webbyrå Göteborg kan även hjälpa till med  lokal sökordsoptimering (SEO) vilket betyder att man marknadsför sig online för lokala konsumenter inom ett geografiskt område. som att göra en landningssida som den här som tillhör webbyrå Kungsbacka.

Detta är en effektiv marknadsföringskanal med bra resultat för mer leads- och webbtrafik vilket kan ge ökad försäljning på kort och lång sikt.

  1. Varje dag söker miljontals människor på Google efter företag som ditt. Få din affärsprofil att sticka ut och förvandla dessa sökningar till kunder med appen Google My Business. Webbyrå Göteborg DVU kan hjälpa dig med nedanstående, kontakta oss:
  • Svara på recensioner, meddela med dina kunder och se dina följare på fliken Kunder.
  • Gör ändringar i din affärsprofil och se dessa förändringar på Google i realtid.
  • Ladda upp foton, skapa lockande erbjudanden och dela vad som gör ditt företag unikt.
  • Se med en blick hur och hur mycket dina kunder interagerar med din affärsprofil direkt från appens flik Hem.
  • Få meddelanden i realtid för att veta när en kund ansluter till ditt företag på Google. Fokusera på det du älskar och vila enkelt och veta att Google My Business står på klockan som hjälper dig att få fler kunder.
  • Hantera flera platser från en instrumentpanel och bjud in andra att hantera din lista

SEO är kanske den bästa och mest konsekventa källan till trafik för webbplatsen. Den ständiga processen för att optimera kan ibland ta mer tid än att skriva innehållet som copywriter hemsidorna.

Webbyrå Göteborg DVU använder smarta funktionerna som ger dig kraften i ett helt SEO-team. En väl genomtänkt design, med kraftfulla metoder där vi kommer att ge dig SEO-spelplanen till din fördel.

Bilder med SEO – vi lägger in taggar för att optimera bilder som gör att Google snappar upp innehållet i sidan även genom bilder.

Länkbygge är också en viktig faktor för att ranka högt på sökmotorerna. Men man får vara försiktig så att man inte kommer på oseriösa länksajter vilket kan få motsatt effekt och man skall lägga in dem över tid.

XML-webbplatskarta – är också något som vi kan lägga in vilket ger ytterligare fördelar när det gäller synlighet på Google. Man kan också generera en KML-fil med platser via filter för lokal webbplatskarta och en WooCommerce-webbplatskarta.

Webbyrå Göteborg kan även hjälpa till med nyhetsbrev/ annonser via E-postmeddelande. Vill du göra snygga utskick eller inbjudningar till gamla eller nya kunder. I så fall kan vi hjälpa till att utforma och sända dessa. 

Vi ger dig de viktiga råden så att du redan från början utformar budskapet på ett sådant sätt att mottagaren får kvalitet och att inte utskicken uppfattas som ett av otaliga massmail. 

Behöver din personal utbildning på de digitala systemen vi levererar är det naturligtvis möjligt. Ofta är det en överenskommelse vid redan start men ny personal och annat kan göra att mer utbildning är nödvändig. 

Möjligheterna till datautbildning är många och vi är flexibla. Vi erbjuder kurser för privatpersoner, företag, enskilt eller i projektform, på nybörjarnivå och mer  avancerad nivå. 

Utbildningar går att boka i efterhand allt efter behov av webbyrå Göteborg DVU. Se även kontaktformuläret på referenssidan.

Webbyrå i Göteborg

Webbyrå Göteborg arbetar en hel del lokalt och försöker vi om möjligt träffa kunderna och utforma hemsidorna tillsammans, du känner din kundgrupp och kan ge oss verktygen för att utforma sökord, gränssnittsdesign och länkar. En snygg layout är en bra start för att sedan utnyttja beprövade metoder i WordPress för att få allt mer trafik till din webbplats vilket ger fler kunder och mer intäkter.