Analys

Vi skapar snygga hemsidor som är förberedda för sökoptimering och analys.

Vem besöker din hemsidan

Du kan få många svar vid en digital analys, till exempel besökarnas ålder, kön och vilka geografiska område de kommer ifrån. Du kan även få reda på om de surfat in via dator eller mobiltelefon? Har de hittat sidan, via länk, sökning eller www adressen?

growth hacking, marketing, strategy

Besökarnas beteende

När du vet vilka dina besökare är och hur de kommer in på din sida, kan du se vilka sidor de är intresserade av. Genom att veta hur många som läser om respektive produkt och tjänst vet du även vad som är viktigt för dina kunder.

seo, google, search

Besökarnas sökord

När hemsidan är anpassad med de ord och fraser som man tror är bäst kommer det vid en analys visa sig hur många ord av dessa verkligen är bra. Vilka besökare hittar din hemsida - vilka missar den? Med de insikterna kan man kalibrera och successivt förbättra sidan.

web page, seo, digital

Digitala marknaden 3(3)

När vi är klara med alla tre stegen har du tillgång till många fördelar. Hemsidan ger dig nya leads och du kan snabbt kan lansera dina budskap till marknaden. Du har nu även en överblick över marknaden och kundernas beteende. Allt sker digitalt och är mycket kostnadseffektivt.